Onderdelenbeurs in Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek organiseren we elk najaar een onderdelenbeurs. In manage 'Voorwaarts' is er in oktober een onderdelenbeurs met ongeveer 130 standhouders.
Ook hier zijn allerlei onderdelen voor de klassieke motoren te vinden. Maar ook nieuwe artikelen zoals acculaders, enz.

Dit jaar is de beurs in Kootwijkerbroek op zaterdag 26 oktober.
Er vinden diverse wegwerkzaamheden plaats in de gemeente Barneveld.
Zie onderaan de pagina de extra routes naar de beurs in Kootwijkerbroek.
De beurs is geopend van 8:30 tot 16:00 uur. De toegangsprijs is € 5,00 per persoon.
Parkeren is gratis!  

Standhouder in Kootwijkerbroek?

Als standhouder deelnemen aan deze beurs? Stuur ons dan een mail.
Bellen kan ook: (M) 06-10 22 67 04

Locatie onderdelenbeurs Kootwijkerbroek

De onderdelenbeurs is te vinden op de Essenerweg in Kootwijkerbroek. Klik op de plattegrond voor een grotere versie van de afbeelding. Op de plattegrond is de locatie van de beurs aangegeven met de rode pion.

Het adres van manege 'Voorwaarts':
Essenerweg 88,
3774 CD Kootwijkerbroek.

 

Komende van de A30 neem dan de afslag Scherpenzeel (4). Aan het eind van de afrit richting Barneveld (N802). Op de rotonde Barneveldseweg links afslaan richting Barneveld/Kootwijkerbroek. Vanaf nu deze weg volgen tot Kootwijkerbroek. Neem direct in Kootwijkerbroek de eerste afslag rechts 'De Spil', volg deze weg tot aan de manege 'Voorwaarts' aan de rechterkant.
 
Komende van de A1 neem dan de afslag Voorthuizen (16). Vanaf Apeldoorn aan het eind van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor, Vanaf Amersfoort aan het eind van de afslag links af richting Voorthuizen en dan direct onder het viaduct door rechts afslaan. Mercuriusweg volgen, die gaat over in de Hanzeweg. Aan het eind van de Hanzeweg links afslaan richting Kootwijkerbroek (N800). Neem direct in Kootwijkerbroek de eerste afslag rechts 'De Spil', volg deze weg tot aan de manege 'Voorwaarts' aan de rechterkant.
Kijk voor meer kaarten op OpenStreetMap